ГолосUA
13:14 11/08/2010

Україна має повчитися в Індії турбуватися про свою молодь — заступник секретаря РНБО

Потенціал співробітництва України та Індії полягає насамперед в обміні думками та ідеями.

Таку думку висловив заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України Дмитро Видрін на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, потенціал співробітництва України та Індії полягає не тільки в галузі металургії, в розвитку економіки, в торгівлі продуктами харчування, а, насамперед, в обміні думками, ідеями та філософськими конструкціями.

 «Мені доводиться і доводилось бувати в Індії, в найглухіших провінціях Індії, і мене завжди приголомшувало те, якої якості освіта в школах в найглухішому індійському селі. Є чудові школи, з чудовими викладачами, і де маленькі індійці також виглядають чудово. Незважаючи на спеку, вони завжди в білих сорочках, і дівчата і хлопчики бездоганно вдягнуті, бездоганне викладання спорту і викладання філософії. Тому я хотів би, щоб ми вчились в наших індійських колег не лише виробляти якісь важкі компоненти для економіки, але і вчились робити головне – вчились турбуватись про свою молодь, про нове покоління, робити інвестування не лише у важкі сегменти економіки, а робити інвестиції в думки, інтелект, креативний розвиток. Мені б дуже хотілось, щоб наше індійсько-українське співробітництво з рівня важких компонентів економіки піднялось на рівень досконалої думки», — наголосив Д.Видрін.

М.Олексевич />  

Читайте также по теме