ГолосUA
06:14 20/05/2010

Україна перемогла у всесвітньому змаганні менеджерів

Українська команда перемогла у всесвітніх змаганнях з управління компанією на глобальних конкурентних ринках Global Management Challenge, фінал яких проходив у російському Ханти-Мансійську.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у прес-службі Міністерства промисловості та торгівлі РФ.

Global Management Challenge – всесвітнє змагання зі стратегічного менеджменту. В їх основі – комп’ютерна бізнес-симуляція, яка відображає фінансову модель діяльності компанії-виробника всесвітнього масштабу. Складна комп’ютерна модель будує взаємодію різних відділів компанії, ринкову конкуренцію та поточну економічну ситуацію. Завдання кожної команди — максимально збільшити вартість акцій своєї віртуальної компанії за рахунок керування та менеджерських рішень.

До фіналу цієї всесвітньої гри, який цього року проходив у Росії, увійшли команди 25-ти країн світу. Члени команд – власники компаній, топ-менеджери та мідл-менеджери середніх, крупних, національних та мультинаціональних компаній – зійшлися вже в «очному» поєдинку. В результаті перше місце завоювали менеджери України. Друге – Фінляндії. Третє – Росії. До вісімки кращих також увійшли команди Гонконгу, Туреччини, Китаю, Макао та Німеччини.

Д. Кляхін />  

Читайте также по теме