ГолосUA
17:42 20/09/2010

Україна повинна залучати іноземні інвестиції — міністр-ментор Сингапуру

Іноземні інвестиції, сучасні технології та досконалий менеджмент сприятимуть прискореному розвитку України.

Про це заявив міністр-ментор Республіки Сингапур Лі Куан Ю під час зустрічі з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим, повідомили у Департаменті інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну.

«Вам потрібні інвестиції із західних країн, які зможуть дати вам і сучасні технології, і сучасний менеджмент. Робота з такими технологіями протягом п’яти і більше років дозволить виробити на їх основі власні методи. Це найпростіший шлях, яким треба йти для розвитку», — зазначив Лі Куан Ю, підкресливши, що саме це дозволило Сингапуру стати високорозвиненою країною. За його словами, зараз цей приклад наслідує Китай, економіка якого динамічно розвивається.

Лі Куан Ю сказав, що китайці проаналізували досвід і методи Сингапуру, залучили іноземні інвестиції і зараз реалізують власні методи для розвитку: «Вони спочатку навчаються і повторюють технології, а потім, коли є можливість знизити затрати на виробництво, вони починають розробляти власні моделі і просувати їх на ринки інших країн», — зазначив він.

Міністр-ментор підкреслив, що за умови стабільної послідовної політики Україна має всі можливості за 10 років повністю модернізувати країну, увійти до числа розвинених країн світу. />  

Читайте также по теме
ГолосUA
13:03 08/05/2024

Кабинет министров разрешил «Экспортно-кредитному агентству Украины» страховать инвестиции украинских компаний в создание...