ГолосUA
08:24 23/08/2010

Україна продовжуватиме курс на зміцнення партнерства з Росією — посол

Україна налаштована продовжувати курс на зміцнення стратегічного партнерства з Росією.

Про це сказав Надзвичайний і Повноважний посол України у Росії Володимир Єльченко у ході святкування Дня Прапора, що відбулось на території Посольства України у Москві.

Посол нагадав, що прапор символізує суверенітет держави та уособлює традиції українського народу, а його кольори означають миролюбство держави і працелюбність українського народу.

Єльченко вважає, що стяг відіграв значну роль у реалізації віковічної мрії українського народу про державність і самостійність. "Нині під цим прапором ми розбудовуємо сучасну європейську державу, творимо громадянське суспільство, засноване на загальнолюдських цінностях", — наголосив він.

Як зауважив дипломат, під цим прапором Україна і надалі розвиватиме взаємовигідне співробітництво з усіма членами міжнародного співтовариства.

"Особливо приємно відзначити, що сьогоднішня урочиста церемонія у Москві відбувається за якісно нової атмосфери у відносинах нашої держави з Російською Федерацією. Україна налаштована продовжувати курс на зміцнення стратегічного партнерства з Росією", — зазначив посол.

Нагадаємо, 23 серпня Україна відзначає День державного прапора.

За матеріалами: УНІАН />  

Читайте также по теме