ГолосUA
09:22 24/09/2010

Україна та Японія можуть відкрити авіасполучення

Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков під час візиту до Японії провів зустріч з вищим керівництвом Міністерства землекористування, інфраструктури, транспорту та туризму Японії, — передала прес-служба уряду.

Під час переговорів Борис Колесніков та керівництво міністерства розглянули питання щодо відкриттям регулярного авіарейсу Київ-Токіо. Першим кроком на шляху відкриття прямого авіасполучення України та Японії стане запровадження певної кількості чартерних регулярних рейсів Київ-Токіо, які здійснюватиме одна з українських авіакомпаній.

Водночас Борис Колесніков висловив думку про те, що через рік-півтора з’являться можливості для запровадження регулярного рейсу.

Під час переговорів в Міністерстві землекористування, інфраструктури, транспорту та туризму Японії була також відзначена необхідність значного збільшення потоку японських туристів до України. За офіційними даними, впродовж минулого року Україну відвідали лише 7,5 тис. японців. Японська сторона повідомила, що її громадяни зацікавлені у відкритті нових туристичних маршрутів до України, яка має велику туристичну привабливість. />  
 

 

Читайте также по теме