ГолосUA
18:25 08/04/2010

Україна видає рекордну кількість спортивної літератури

Впродовж останніх років видавництво вишу "Олімпійська література" видало рекордну на пострадянському просторі кількість книг, методичних посібників, підручників з фізичної культури і спорту. Загалом — близько 100 найменувань.

На цьому наголосив ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України Володимир Платонов на прес-конференції з нагоди відкриття V Весняного київського книжкового ярмарку-фестивалю "Медвін", в рамках якого вперше запланована експозиція спортивної книги, передав кореспондент ГолосUA.

За словами організаторів виставки, це стало можливим завдяки плідному співробітництву Міжнародного олімпійського комітету, Національного олімпійського комітету України та Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Під час зустрічі з представниками ЗМІ та гостями виставки, заступник міністра України у справах сім’ї, молоді і спорту Анатолій Домашенко зазначив, що всі сподвижники української спортивної книги, організатори першої експозиції такої книги в Україні заслуговують на найбільшу підтримку і вдячність. "Я переконаний, — сказав представник міністерства, — що попереду нас чекають кращі часи спортивної літератури, адже спортивна книга – це запорука здорового способу життя громадян, повноцінного розвитку спорту і фізичної культури в країні", — зазначив він.

І. Тимошенко

 

Читайте также по теме