ГолосUA
07:55 20/04/2010

Українська міліція за минулу добу вилучила більше 2 кілограмів наркотиків

Українська міліція за минулу добу вилучила 2,3 кілограма наркотичних речовин.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Загалом упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5 615 заяв про злочини. 2 413 (43%) з них були розкриті «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів одне вбивство, вісім фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, один розбійний напад, 31 пограбування та два факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримали 20 осіб. У правопорушників вилучили пістолет, три обрізи мисливських рушниць, десять одиниць саморобної вогнепальної зброї, три гранати, 100 грамів вибухівки та 449 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримали 32 особи, у яких вилучили 2,3 кілограма наркотичних засобів. За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 10 167 осіб. За порушеними кримінальними справами заарештовано 26 підозрюваних осіб. Упродовж минулої доби порушено 84 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 38 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 – про хабарництво.

 

Читайте также по теме