ГолосUA
07:47 03/09/2010

Українські й російські слідчі домовили про співпрацю

Питання двосторонньої взаємодії обговорила в Москві з російськими колегами делегація Головного слідчого управління МВС України.

Про це власному кореспонденту ГолосUA у Москві повідомили Слідчого комітету при МВС Росії.

У складі української делегації, що прибула до Москви, — перший заступник начальника Головного слідчого управління МВС України генерал-майор міліції Василь Топчій, заступник начальника управління ГСУ МВС України підполковник міліції Ігор Пацюк та начальник кафедри кримінального процесу Київського національного університету внутрішніх справ полковник міліції Лариса Удалова.

«Відбулася офіційна зустріч керівництва Слідчого комітету при МВС Росії з закордонними гостями, на якій представники слідчих органів міністерств внутрішніх справ двох країн обговорили питання взаємодії», — йдеться в повідомленні. Також повідомляється, що членів української делегації прийняло керівництво Головного слідчого управління при ГУВС по Москві. «Гості не тільки ознайомилися з діяльністю столичного ГСУ та слідчих підрозділів міста, а й докладно поговорили з московськими професіоналами-юристами про актуальні аспекти міжнародного співробітництва в правовій сфері», — повідомила прес-служба.

Д. Кляхін />  

Читайте также по теме