Елена Соколова
16:52 24/11/2010

Українські та російські прикордонники спільно патрулюють кордон

 

size="3">Держприкордонслужба України у взаємодії з прикордонними відомствами Російської Федерації та інших суміжних країн активно запроваджує практику спільного патрулювання лінії державного кордону. 

 

size="3">Про це повідомили у прес-службі Луганського прикордонному загону з посиланням на інформацію відділка з питань взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби України, передав кореспондент Голос
size="3">UA.

 

size="3">Заходи відбуваються в рамках підготовки до чемпіонату Євро-2012 та на виконання доручень президентів України та Російської Федерації щодо спрощення формальностей на українсько-російському кордоні.

 

size="3">Протягом минулої доби п’ять спільних з російськими прикордонниками груп провели моніторинг лінії рубежу на ділянці Луганського та Сумського прикордонних загонів та одна україно-молдовська група – в межах відповідальності Білгород-Дністровського загону на Одещині.

 

size="3">Результатом практичної взаємодії також стала затримка прикордонним патрулем відділу “Бірюкове” на Луганщині громадянина Росії. Інформацію про те, що в Україну в обхід пункту пропуску прямує людина, українським прикордонникам повідомили їхні російські колеги.

 

 

Читайте также по теме