ГолосUA
14:02 12/01/2010

Український капітал відмовився від фінансування соціальних програм, — Симоненко

Український капітал відмовився від фінансування соціальних програм. />  

Про це заявив лідер Комуністичної партії України, кандидат на посаду Президента України від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко сьогодні на зустрічі з виборцями у Стаханові Луганської області, передав кореспондент ГолосUA.
 

За його словами, для капіталу нині головне — не люди, а власне збагачення. “Для олігархів є головним власний прибуток, прибуток за будь-яку ціну», — сказав кандидат у Президенти від Блоку лівих сил.
 

П.Симоненко зауважив, що капіталісти незаконно приватизували важливі об’єкти промисловості, купують керівні посади у вищих органах влади. “Капітал вже скупив увесь бізнес, незаконно приватизував 80% промисловості. Він купує мандати депутатів, посади губернаторів та глав адміністрацій», — зазначив лідер комуністів.
 

При цьому, на думку П. Симоненка, капітал пустив розвиток соціальної сфери, стан малого і середнього бізнесу, покращення екологічної ситуації на самотік. “Над народом України вже протягом 18 років триває експеримент. У людей відібрали владу, почали розгабунок нашої землі, знищили систему освіти та охорони здоров’я. У нас занедбана екологія. Багато областей — Донецька, Луганська — перебувають на межі екологічної катастрофи”, — сказав він, зауваживши, що прихід до влади Блоку лівих сил змінить ситуаці, що склалася, і забезпечить розвиток соціальної сфери у повному об’ємі.
 

А. Йовик

 

Читайте также по теме