ГолосUA
13:10 23/07/2010

Українського охоронця засудили в Росії за крадіжку 4,2 мільйонів рублів

До п’яти років колонії загального режиму та штрафу в 10 тисяч рублів Радянський районний суд Нижнього Новгорода 45-річного громадянина України, колишнього охоронця місцевого спеціалізованого охоронного агентства «Алекс Південь», якого звинувачували у крадіжці 4,2 мільйона рублів з місцевої торгової фірми.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у прес-службі Слідчого комітету Генпрокуратури РФ.

Засуджений є громадянином України і мав у Нижньому Новгороді тимчасову реєстрацію, офіційно працював у місцевій охоронній фірмі. На початку червня він приїхав як інкасатор за виручкою в один з офісів фірми з продажу засобів мобільного зв’язку. Був у формі охоронця, мав при собі дві інкасаторські сумки, в які помістив гроші — 4 млн. 203 тис. рублів. З цими грошима чоловік й зник.

Його затримали через п’ять днів у Бєлгороді. Звідти чоловік мав намір виїхати на батьківщину. При затриманні у нього було вилучено 3,5 мільйона рублів. Зі слів викрадача, частину грошей купюрами по 10, 50 та 100 рублів він викинув у сміттєвий контейнер на звалищі. Начебто через велику вагу вантажу. Решту витратив на особисті потреби.

Д. Кляхін />  

Читайте также по теме