ГолосUA
14:44 21/07/2010

Українці не хочуть зближення із Росією – Жириновський (додано ГОЛОС)

Росія потрібна Україні лише задля отримання грошей, а фактично українці не хочуть зближення із Росією.

Про це заявив віце-спікер Держдуми РФ, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський на прес-конференції у Москві, передав кореспондент ГолосUA.

(ГОЛОС)

«Не хочуть вони з нами жити, не хочуть! Навіть росіяни, які живуть у східних регіонах, навіть, у Криму – вони хочуть допомоги Росії, але не хочуть повернення до Росії. А тим паче націоналісти із західної України», — заявив Жириновський.

На його переконання, зближення, яке демонструють політики обох країн, буде короткотерміновим, а за кілька років Росія та Україна знову почнуть віддалятися одна від одної.

«Україна подоїть Росію кілька років, а у 2015 році програє Янукович та прийде другий Ющенко й все поламає. Або Янукович продовжуватиме доїти, але все більше й більше уходитиме на Захід. А ми втрачатимемо гроші, втрачатимемо гроші, втрачатимемо гроші», — заявив віце-спікер Держдуми.

На думку Жириновського, у відношеннях із Україною Росія повторює історію із Білорусією, яка протягом кількох років була найближчим партнером Москви, але зараз ситуація зайшла у глухий кут.

«Лукашенко саботує всі наші ініціативи. А прийде білоруський Ющенко – тим паче, буде все це у відкриту ламати. І далі давати їм гроші! Ось бачите, Білорусі дали 50 мільярдів доларів за ці роки, зараз Україні дамо 40 мільярдів у найближчі 10 років. А все це – наші гроші!», — підкреслив лідер ЛДПР.  

Д. Кляхін />  

Читайте также по теме