Українці не постраждали у заворушеннях в Тунісі — МЗС

Серед постраждалих від масових заворушень в Тунісі українців немає.

 

Про це заявив речник Міністерства закордонних справ України Олександр Дикусаров сьогодні на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

 

“Постраждалих у результаті масових заворушень у Тунісі громадян України немає. У зв’язку з напруженою ситуацією у країні МЗС України в черговий раз звертається до наших співвітчизників утриматись найближчим часом від відвідування цієї країни”, — наголосив він.

 

За словами речника МЗС, тим українцям, які перебувають в Тунісі, відомство рекомендує бути обережними та у разі виникнення будь-яких питань звертатись до посольства України в Тунісі.

 

Посадовець також зазначив, що, згідно з повідомленням посольства України в Тунісі, ситуація, пов’язана із масовими заворушеннями, зараз дещо стабілізується. У відомстві наголосили, що станом на 18 січня на вулицях столиці Тунісу перестали лунати постріли, відкриваються магазини та громадські заклади, з’являються продукти харчування та питання вода, однак, рух міста все ще контролюють військові і діє комендантська година.

 

Разом з тим, МЗС України також не має інформації щодо скасування в Тунісі надзвичайного стану.

 

 

 

 

Читайте также по теме