ГолосUA
15:30 21/05/2010

Українці визнані кращими стратегічними менеджерами

З 32 країн світу українці вперше посіли перше місце в змаганні зі стратегічного менеджменту.

У Ханти-Мансійську (Росія) пройшов XXXI фінал Чемпіонату світу зі стратегічного менеджменту. Команда України вперше перемогла в цьому змаганні. Всього в чемпіонаті брали участь 32 країни з Європи, Азії, Африки та Америки.

Світовий чемпіонат з менеджменту «Global Management Challenge International» проводиться з 1980 року. Щороку в ньому бере участь більше 30 000 топ-менеджерів з 32 країн світу (Ангола, Австрія, Австралія, Білорусь, Бельгія, Болівія, Бразилія, Великобританія, Угорщина, Гана, Німеччина, Греція, Гонг-Конг, Данія, Індія, Іспанія, Італія, Китай, Латвія, Макао, Мексика, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Сінгапур, Словаччина, Туреччина, Україна, Фінляндія, Франція, Чехія).

Україна першою з країн СНД приєдналася до участі у Чемпіонаті в 2006 році. За чотири роки в змаганнях з української сторони взяли участь менеджери більше 300 національних і мультинаціональних компаній, серед яких: Ernst & Young, KPMG, Delloite, PWC, Укрексімбанк, Укрсиббанк, ОТР Банк, СЕБ Банк, Київстар, МТС, Vega, Інком, Datagroup, СГ ТАС, Інтерпайп, Аеросвіт, ПБК Славутич, AVON, В.А.Т. Україна, JCI, Корпорація Логос та інші. За роки участі в Чемпіонаті команди від України не підіймалися вище 15 місця в загальносвітовому заліку.

За матеріалами: Дело />  

Читайте также по теме