ГолосUA
07:15 29/01/2009

Україну в Давосі представлятиме Р.Богатирьова

Економічний саміт у Давосі залишиться поза увагою Президента України Віктора Ющенка. Президента там не буде і пояснень поки немає, передає ICTV.

Офіційну Україну представлятиме секретар Ради нацбезпеки та оборони Раїса Богатирьова та віце-прем’єр у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря. Він виступить основним спікером під час Українського ланчу, який відбудеться завтра.

Нагадаємо, у швейцарському місті Давосі продовжує роботу Всесвітній економічний форум. Політики та керівники найбільших компаній обговорюють шляхи виходу із нинішньої глобальної кризи.

Сьогодні фонд українського бізнесмена Віктора Пінчука проведе у Давосі круглий стіл з питань доброчинства в умовах кризи.

Учасники цих заходів обговорять вплив світової кризи на Україну та на Східну Європу, а також шляхи і перспективи виходу з неї.

У середу на форумі виступив прем’єр-міністр Росії Володимир Путін. Він зазначив, що для подолання кризи необхідно переглянути роль міжнародних організацій та інститутів, усунути недоліки у світовій фінансовій системі. Російський прем’єр застеріг також від надмірного державного регулювання і протекціонізму.

Глава китайського уряду Вень Цзябао виступив на підтримав реформи міжнародних інститутів, а також наголосив на необхідності надання допомоги найбіднішим країнам.

 

Читайте также по теме