ГолосUA
12:11 28/10/2009

“Укрзалізниця” керуватиме тарифною політикою СНД

“Укрзалізницю” обрали керуючою справами тарифної політики залізниць держав-учасниць СНД на 2010 фрахтовий рік.

Це сталося під час XVIII Тарифної конференції залізничних адміністрацій-учасниць Тарифної угоди, що відбулася в м. Алмати.

Участь у конференції взяли всі залізничні адміністрації держав-учасниць СНД, а також Латвійської та Естонської Республік.

Учасники узгодили тарифну політику залізниць держав-учасниць СНД щодо міжнародних перевезень вантажів на 2010 фрахтовий рік, розроблену відповідно до “Концепції встановлення погодженої тарифної політики на залізничному транспорті держав-учасниць СНД”.

Під час конференції було також розглянуто ряд пропозицій залізничних адміністрацій зі зміни Тарифної угоди й понад 70 пропозицій стосовно редакційних змін і доповнень до тарифної політики, що діють у 2009 році. Переважна більшість пропозицій узгоджена.

Також під час конференції відбулися переговори між представниками “Укрзалізниці” та ВАТ “РЖД” щодо узгодження наскрізних тарифів на перевезення транзитних вантажів територіями України та Російської Федерації. Сторони вирішили продовжити у 2010 фрахтовому році практику взаємного узгодження наскрізних тарифних ставок і домовилися про встановлення наскрізних тарифів для окремих видів вантажів.

За матеріалами: прес-служба Мінтрансзв’язку

 

Читайте также по теме