ГолосUA
13:10 19/01/2011

«Укрзалізниця» подарувала Верховині оновлену базу «Черемош»

У Верховині урочисто відкрили після реконструкції за кошти «Укрзалізниці» навчально-спортивну базу «Черемош» відділення НОК в Івано-Франківській області. 

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили в прес-службі голови Івано-Франківської ОДА.

Крім керівників Івано-Франківщини, на відкритті були присутні генеральний директор «Укрзалізниці» М.Костюк та директор Львівської залізниці Богдан Піх.

За словами гендиректора «Укрзалізниці» М. Костюка, у рік 150-річчя української залізниці база «Черемош» буде першим невеличким внеском у розвиток спортивної, туристично-відпочинкової інфраструктури на Прикарпатті, яке має стати центром туризму, у підготовку місцевих майбутніх олімпійців.

«Відкриття бази особливо актуальне в контексті великої національної програми з підготовки до 2022 року, зимових Олімпійських ігор, які повинні відбутися в Карпатах, зокрема, і на території Івано-Франківської області. А для цього має бути відповідна база з підготовки майбутніх олімпійських чемпіонів», – наголосив голова Івано-Франківської ОДА М. Вишиванюк.

На оновленій навчально-спортивній базі облаштовано 10 і 20-ти метрові трампліни зі штучним покриттям. Загальна кошторисна вартість цього об′єкту склала 4 млн. 200 тис грн. 

 

Читайте также по теме