ГолосUA
12:01 07/05/2009

«Укрзалізниця» вжила заходів з попередження зараження грипом А/H1N1

Для попередження випадків зараження вірусом А/H1N1 в Україні санітарно-епідеміологічна служба на залізничному транспорті ввела цілий комплекс протиепідеміологічних заходів. Про це повідомила прес-служба «Укрзалізниці».

Зокрема, всі прикордонні санітарні контрольні пункти перевели на цілодобовий режим роботи, посилили дезінфекційні заходи в поїздах та на вокзалах, усім начальникам поїздів роздали пам’ятки «Обережно — свинячий грип», які нині вивішені в усіх потягах міждержавного сполучення та на вокзалах. Крімтого, поїзні бригади пройшли інструктаж щодо дій у випадку виявлення підозри на грип А/H1N1.

Щоденно на центральний санітарний контрольний пункт, розташований на станції Київ-Пасажирський з прикордонних санстанцій надходить інформація про кількість поїздів і пасажирів, які перетнули державний кордон України, та про звернення громадян до медпунктів на вокзалах із підозрою на грип А/H1N1.

Ці заходи будуть проводитися, доки епідеміологічна ситуація у світі щодо цього інфекційного захворювання залишатиметься напруженою.

 

Читайте также по теме