ГолосUA
09:39 19/05/2009

Ульянченко була б вдалим наступником Балоги – експерт

Призначення губернатора Київщини Віри Ульянченко на посаду голови Секретаріату Президента було б корисним для глави держави.

Таку думку сьогодні в інтерв’ю кореспонденту ГолосUA висловив директор інституту демократії імені П. Орлика Олександр Мусіюк.

За його словами, він особисто працював разом з Вірою Ульянченко під час президентської кампанії 2004 року, і вона зарекомендувала себе відмінним менеджером та організатором.

«Вона дуже позитивна людина в контексті компромісності та вміння знаходити взаємопорозуміння. В сьогоднішній надмірно, гіпертрофовано конфліктній політиці це дуже важливо», — зазначив експерт.

На думку експерта, новопризначена голова «Нашої України» могла б легко вирішувати питання, «які не міг вирішувати попередній глава Секретаріату».

При цьому експерт висловив припущення, що навряд чи Президент захоче втратити стратегічно важливу для нього Київську область, яку очолює Віра Ульянченко, тому найвірогідніше обиратиме серед інших кандидатів.

«В нього є Шлапак, Аваков. Можливо, Тарасюк… Можливо Президент захоче взяти до себе людину з регіонів», — припустив експерт, додавши, що новий помічник Президента не обов’язково має бути таким публічним, як його попередник.

А. Береза

 

Читайте также по теме