ГолосUA
14:35 19/03/2010

Ульянченко вимагає відставки начальника свого чоловіка

Голова Ради партії «Наша Україна» Віра Ульянченко підтримала вимогу опозиції про відставку міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

Про це вона заявила в коментарі журналістам.

Зокрема, коментуючи призначення її чоловіка Віктора Івченка на посаду заступника міністра освіти і науки, В.Ульянченко зауважила, що персональні призначення на посади в міністерстві освіти і наукові чи інші державні установи не змінять її особистої оцінки Д.Табачника.

Крім того, екс-голова Секретаріату Президента відзначила, що призначення її чоловіка не змінить позиції «Нашої України».

«А позиція полягає в тому, що Табачник має піти у відставку як одіозний політик, чиї погляди несумісні з українським національним освітою», — сказала вона.

Нагадаємо, 17 березня Кабінет міністрів своїм розпорядженням призначив чоловіка голови Ради партії «Наша Україна» Віри Ульянченко Віктора Івченка заступником міністра освіти і науки України.

19 березня в ЗМІ з’явилася інформація, що ряд депутатів від «Нашої України» «в шоці» від подібного призначення і планують вийти з лав партії на знак протесту.

За матеріалами: УНІАН, Фокус

 

Читайте также по теме