ГолосUA
11:38 09/08/2010

Умови МВФ про підвищення пенсійного віку Україна виконувати не буде, — джерело ПР

Умови меморандуму, підписаного з Міжнародним валютним фондом щодо підняття пенсійного віку для отримання траншу у 15 млн. грн. Україна виконувати не буде.

Про це повідомило джерело у фракції Партії регіонів на умовах анонімності в інтерв’ю кореспонденту ГолосUA.

Співрозмовник зазначив, що Україні зараз дуже необхідні кошти МВФ для покращення економічної ситуації. “Це крок Президента і Кабміну вимушений… Інакше нам не бачити тоді 15 таких потрібних нам мільярдів доларів позики. Справа в тому, що ми знищили третину промислового виробництва у країні, ми довели майже до повного знищення економіку свою, ми довели до повного знищення нашу фінансову систему. І для того, щоб вижити в нинішній ситуації, щоб підвищити життєвий рівень при таких показниках економіки і фінансів… нам потрібні додаткові механізми”, — наголосило джерело.

Співрозмовник підкреслив, що для отримання траншу від МВФ необхідно було піти на такі непопулярні заходи. “Інша справа — чи будемо ми це виконувати? Я думаю, що виконувати ми це не будемо. Я переконаний, що Віктор Федорович не відійде від своїх пунктів програми, у тому числі по пенсійному віку”, — підсумував представник Партії регіонів. />  

Читайте также по теме