ГолосUA
11:28 16/06/2010

УНП вимагає оголосити Зурабова персоною нон-грата

Українська народна партія вимагає від Президента Віктора Януковича офіційно повідомити керівництво Російської Федерації про небажаність подальшого перебування в Україні посла цієї країни Михайла Зурабова.

З цією заявою виступив член Правління УНП Степан Хмара, прокоментувавши заяву посла РФ в Україні Михайла Зурабова, що росіяни і українці — це єдиний народ, повідомила прес-служба УНП.

«Російський посол, як типовий російський шовініст, заперечив існування мови, культури та навіть українського народу. Його заява – це чергова антиукраїнська провокація, що ображає честь та гідність кожного українця», — впевнений член Правління УНП.

Він переконаний, що «тільки вимагаючи від Кремля замінити теперішнього посла в Україні на більш адекватного та дипломатичного політика, Віктор Янукович зможе захистити власну честь та честь всього народу», — підкреслив політик.

«Якщо ж, керівництво Російської Федерації не погодиться загасити цей скандал цивілізованим шляхом, Служба безпеки України має оголосити Зурабова персоною нон-грата та відправити його в Москву», — підсумував Степан Хмара.

 

Читайте также по теме