ГолосUA
11:41 16/06/2010

УНП вимагає перевірити продаж «Луганськтепловозу»

Українська народна партія вважає, що конкурс з продажу «Луганськтепловозу» було підготовлене неналежним чином та вимагає припинити передачу підприємства «Луганськтепловоз» новому власникові до з’ясування всіх обставин продажу.

Про це йдеться у заяві Правління УНП, повідомила прес-служба партії.

«Конкурс відбувся з явними порушеннями, оскільки до участі в ньому було допущено не всіх потенційних учасників. Повідомлення про недопущення окремих компаній до участі у конкурсі надійшли буквально напередодні його проведення, що поставило учасників у заздалегідь нерівні умови», — наголошується у заяві Української народної партії. УНП переконана, що «наслідком цього стала явно занижена ціна та недоотримані державою кошти від продажу цього підприємства».

Українська народна партія вважає ці дії Фонду державного майна «свідомим порушенням законодавства і свідченням повернення практики проведення «приватизації під конкретного покупця», тож «вимагає від Генеральної прокуратури провести додаткове розслідування відповідності дій ФДМУ українському законодавству».

«Ми переконані, що тільки у такий спосіб можна гарантувати чесну приватизацію державного майна з найбільшою користю для економічних інтересів України», — підсумовано у заяві.

 

Читайте также по теме