ГолосUA
07:46 26/01/2011

Упізнані всі загиблі в “Домодедово” — російські ЗМІ

Упізнані всі 35 загиблих під час теракту в московському аеропорту “Домодедово”. Про це 26 січня повідомив неназваний представник Міністерства з питань надзвичайних ситуацій.

Водночас інше джерело в медичних колах повідомило, що упізнано тільки 34 тіла. 35-те, за словами співрозмовника, належить терористові-смертнику, особа якого не встановлена. У списку загиблих на сайті МНС поки зазначається лише 28 прізвищ, а сім пунктів позначені як “невідомий чоловік”.

У лікарнях залишаються 116 постраждалих під час теракту. Вони знаходяться у 25 лікувальних закладах Москви та Московської області. За даними ЗМІ, особи 12 поранених не встановлені.

Водночас за свідченнями очевидця на ім'я Сергій, смертник перед вибухом нібито розповів оточуючим про себе. Проте свідок події не запам'ятав названі терористом ім'я та місце народження. Він запам'ятав лише, що за словами смертника, йому було 35 років. “Потім незнайомець сказав: “Зараз ви всі помрете!” чи “Зараз я вас усіх підірву!” — якось так, розстібнув куртку та натиснув на кнопку”, — пригадав Сергій.

25 січня в ЗМІ з'явилася інформація, що вибухи здійснили двоє смертників. Проте правоохоронні органи заявили, що вибух був тільки один і його здійснив чоловік з європейською зовнішністю віком 30-40 років.

Нагадаємо, 24 січня у московському аеропорту “Домодедово” біля виходу з міжнародної зали стався вибух, внаслідок якого 35 осіб загинуло та 194 особи постраждало, із них 100 осіб госпіталізовано. Серед загиблих — громадянка України, драматург Ганна Яблонська.

За матеріалами: Лента.ру

Читайте также по теме