ГолосUA
16:52 08/06/2010

Управлінню держслужби не подобається кількість заступників голів райдержадміністрацій Києва

Головне управління державної служби занепокоєне великою кількістю заступників голів районних державних адміністрацій міста Києва.

Про це заявив перший заступник начальника Головного управління державної служби Володимир Ткач на спільному засіданні Колегії виконавчого органу Київради та Колегії Головного управління державної служби України, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, кількість заступників голів районних держадміністрацій Києва коливається від 8 у Голосіївській районній держадміністрації до 13 — у Дніпровській.

“Встановити якісь аргументи такої чисельності та різниці в чисельності між районними державними адміністраціями неможливо. Зокрема, населення Голосіївського району, де 8 заступників, складає 219 тисяч чоловік, Дніпровського — 13 заступників — 334 тисячі. У Деснянському із найбільшою кількістю населення — 336 тисяч — 8 заступників”, — зазначив В. Ткач.

При цьому для порівняння він навів дані стосовно обласних адміністрацій по Україні: так, при населенні областей 4,6 млн. у Донецькій — голова має 8 заступників, 3,4 млн. у Дніпропетровській — голова має 7 заступників. Голова ж КМДА мав 17 заступників, кількість яких наразі зменшена до 8.

М. Мамаєва />  

Читайте также по теме