ГолосUA
17:27 20/08/2010

УРП “Собор” підтримає Садового на виборах

УРП «Собор» заявила про підтримку кандидатури Андрія Садового на посаду мера Львова.

Про це повідомив голова Львівської обласної організації Української республіканської партії (ЛОО УРП) «Собор» Степан Середа на прес-конференції у Львові, передав кореспондент ГолосUA.

Він розповів, що в неділю, 15 серпня, відбулася зустріч Садового з головою партії УРП «Собор» Анатолієм Матвієнком, після якої Львівська обласна та міська організації проголосували і задекларували підтримку Садовому як кандидату в мери Львова.

С. Середа також зізнався, що Львівська УРП «Собор» вела перемовини і з іншими ймовірними кандидатами на посаду мера Львова. А саме він назвав прізвища Петра Писарчука, Володимира Гірняка та Василя Куйбіди. «Достойним підтримки нашої партії став діючий мер Львова Андрій Садовий. Такий вибір зумовлений позитивними змінами, які зазнало місто за період його каденції. Нас переконало одне – його робота», – пояснив С. Середа.

Він також зазначив, що партія не проти висунути А. Садового в мери Львова. «Ми б хотіли, щоб Садовий ішов від нашої партійної структури. Більше того, ми б хотіли, щоб він очолив наш список. І якщо він виявить бажання вступити в нашу партію, ми будемо йому тільки вдячні», – заявив С. Середа.

На запитання, що пообіцяв А. Садовий взамін на підтримку партії, С. Середа відповів: «Ми не продавалися, не продаємося, поки я є керівником на обласному рівні – такого не буде».

Л. Мицай />  

Читайте также по теме