ГолосUA
09:15 05/07/2010

Уряд Азарова очікують чергові кадрові ротації — політолог

Кадрові ротації в уряді Миколи Азарова можуть відбутися найближчими місяцями. 

Про це заявив політолог Володимир Фесенко на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA. 

За його словами, першими можуть бути звільнені міністри, “які не є самостійними впливовими фігурами, або, які від початку були лише лобістами, а не професіоналами галузі”.

“Враховуючи інформацію, яка є, я можу сказати, що є тільки запитання до міністра транспорту Костянтина Єфименка, і вони залишаються зараз. Окрім цього, ви пам’ятаєте претензії Президента Віктора Януковича до міністра вугільної промисловості Юрій Ященка і, окрім цього, як у випадку Володимира Семиноженка, навколо цієї посади достатньо серйозні політико-економічні конфлікти. Враховуючи конфлікт інтересів навколо ринку фармацевтики та, згадуючи претензії регіоналки Т. Бахтєєвої до міністра охорони здоров’я Зіновія Митника, і в нього теж можуть виникнути проблеми”, — додав В. Фесенко. 

На його думку, сьогодні ніхто не може бути застрахований від звільнення. 

Нагадаємо, 2 липня 2010 року Верховна Рада звільнила з посади віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка. За це проголосувало 378 народних депутатів. Відповідний проект постанови внесла на розгляд парламенту народний депутат від фракції БЮТ Ольга Боднар.

А. Береза

 

 

 

Читайте также по теме