ГолосUA
18:01 10/12/2008

Уряд гарантує виконання всіх зобов’язань з Євро-2012

Український Уряд ухвалив низку важливих заходів в сфері економіки, які дозволять нейтралізувати ризики, що виникли у зв’язку зі світовою фінансовою кризою. У цьому запевнив Віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник керівництво УЄФА під час свого виступу на Наглядовій Раді УЄФА в Ніоні. — повідомили Голос.UA в прес-службі Кабінету Міністрів. 

За його словами, цього року загальне фінансування об’єктів Євро-2012 становить на середину листопада майже 300 млн. євро, і основні кошти були скеровані на підготовку аеропортів та доріг.

Водночас Віце-прем’єр поінформував, що Кабінет Міністрів України вніс зміни до Державної програми підготовки до Євро-2012, якими збільшив свої фінансові зобов’язання на найближчі чотири роки на суму більше ніж 2 мільярди доларів США.

Зокрема, у наступному році збільшено фінансування на пів мільярда, з нього до 200 мільйонів піде на будівництво міжміських магістралей.

“Саме тому ми називаємо програму підготовки до Євро-2012 нашою головною зброєю в боротьбі з економічною кризою. Адже збільшення державних інвестицій в інфраструктурні проекти, передусім в дороги, – це класичний засіб виходу з економічної рецесії. Воно сприяє створенню нових робочих місць і стимулює виробництво”, – сказав Іван Васюник.

Уряд України гарантує виконання всіх фінансових зобов‘язань, взятих в рамках Євро-2012, підкреслив Віце-прем’єр

 

Читайте также по теме
ГолосUA
08:03 12/07/2024

Задолженность киевлян за водоснабжение, отопление и водоотвод достигла 7,5 млрд грн, в связи с чем системным должникам начислена пеня в квитанциях за июнь, сообщило коммунальное предприятие...