ГолосUA
17:18 21/05/2010

Уряд не скасовуватиме спрощену систему оподаткування

Кабінет міністрів не скасовуватиме спрощену систему оподаткування. />  

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Сергій Тигипко під час зустрічі з членами Ради підприємців при Кабінеті Міністрів, повідомили ГолосUA в прес-службі уряду.
 

«Ми повинні припинити розмови про скасування спрощеної системи оподаткування. Ніхто навіть не буде намагатися це зробити, адже питання стосується мільйонів підприємців, які працюють на спрощеній системі, і членів їхніх родин», – наголосив С. Тигипко.
 

За його словами, потрібні консолідовані зусилля бізнесу та органів державної влади, аби відпрацювати проблемні питання, які виникають у сфері оподаткування за спрощеною системою. Серед основних напрямів роботи він назвав оптимізацію податків, урегулювання соціальних платежів та видів діяльності, на які поширюється спрощена система оподаткування.
 

С. Тигипко переконаний, що ці питання будуть врегульовані вже найближчим часом. Відтак урядовий законопроект передадуть на розгляд до Верховної Ради ще до завершення нинішньої сесії. Урядовець сподівається, що до кінця липня документ пройде щонайменше перше читання.
 

«Ми не повинні ставитися до підприємців, які працюють за спрощеною системою оподаткування, як до людей, які щось не доплачують до бюджету. Ми повинні розвинути переваги, які має ця система. Це буде на користь і державі, і бізнесу. Впевнений, що нам вдасться погодити інтереси підприємців і державних органів. Я бачу гарний рівень дискусії з цього питання», – підкреслив він.
 

Читайте также по теме