Елена Радченко
09:55 21/10/2010

Уряд планує повністю реконструювати дитячу лікарню “Охматдит”, — Азаров

 

size="4">Уряд планує повністю реконструювати дитячу лікарню “Охматдит”.

size="4">Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров після відкриття нового корпусу українського центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії, передав кореспондент ГолосUA

size="4">Як зазначив М. Азаров, в Україні потрібно побудувати близько 8 таких центрів.

size="4">Також, за його словами, це питання повної реконструкції дитячої лікарні “Охматдит”. “Постає питання щодо реконструкції всієї клініки з тим, щоб зробити у нас хоча б одну в країні таку профільну цільову та головну дитячу лікарню. Зробити їх потрібно з найвищими стандартами, щоб вона не лише відповідала європейським стандартам, а й переважала їх в чомусь”.

size="4">Він також наголосив на тому, що буде розроблена спеціальна постанова Кабміну, в якій буде розписані абсолютні всі проблемні питання дитячої лікарні “Охматдит”.

size="4">Голова уряду також зазначив, що реконструкція лікарні розпочнеться у найближчі 2 місяці, але основна робота припаде на 2011-2012 роки.

size="4">Тут буде і центр пересадки кісткового мозку, буде корпус,який займатиметься у повному обсязі операціями на серці. Реконструюємо все, що тут можна реконструювати, тим щоб у 2011 році ввели (в експлуатацію — ред.) центр онкогематології, все інше у 2012 році ”, — наголосив голова уряду.

Читайте также по теме