ГолосUA
18:01 23/04/2010

Уряд планує закупати оздоровчі путівки для дітей без тендерів — Мінсім’ї

Уряд розгляне питання закупівлі оздоровчих путівок для дітей без проходження тендерних процедур, завдяки відсутності бюджету на 2010 рік.

Про це повідомив міністр у справах сім’ї, молоді та спорту України Равіль Сафіуллін під час Всеукраїнської наради з питань підготовки та проведення оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2010 року, передав кореспондент ГолосUA.

“У зв’язку з невизначеністю на сьогоднішній день обсягів видатків, проблемним є своєчасне проведення тендерних процедур для закупівлі путівок, що створює ризик своєчасного початку оздоровчого сезону. На засіданні уряду ми розглянемо можливість здійснення закупівлі путівок без застосування тендерних процедур, принаймні, у поточному році”, — сказав він.

Разом із тим він повідомив, що за прогнозними розрахунками, у 2010 році планується залучити близько 1 мільярда гривень з місцевих бюджетів та близько 200 мільйонів гривень з держбюджету. У 2009 році фінансування складало 1 мільярд 213 мільйонів.

“Сподіваюся, що після прийняття бюджету керівники місцевих органів виконавчої влади забезпечать оздоровлення дітей у необхідному обсязі”, — наголосив Равіль Сафіуллін.

І. Носальська

 

Читайте также по теме