Уряд шукатиме серед підприємців людей для співпраці – Азаров

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Уряд не міг виробити спільну позицію з розєднаними підприємцями, тому з нового року шукатиме їх представників для співпраці, аби вносити подальші зміни у податкове законодавство.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Про це заявив Премєр-міністр України Микола Азаров в ефірі програми «Велика політика» на телеканалі «Інтер».

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">«З самого першого дня протестів ми одразу створили робочу групу та запропонували підприємцям прийти до уряду й розпочати роботу з коригування (Податкового кодексу – ред.). Я й на Майдані, коли був, запропонував розглянути, які позиції найбільше викликають заперечень», — зазначив він.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Проте, за словами Премєр-міністра, «на превеликий жаль, кожен раз приходили різні люди, одного разу вони погоджувалися, іншого разу приходили інші люди, які не погоджувалися». Голова уряду також додав, що підприємців намагалася використовувати велика кількість політиків у своїх цілях.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Тому, наголосив М. Азаров, у короткий часовий термін, відведений для прийняття Податкового кодексу, компромісу з підприємцями досягти не вдалося. «Було прийнято рішення залишити все, як є. Починаючи буквально з першого дня нового року нам треба сідати за стіл, знаходити людей, які будуть з нами співпрацювати та виробляти ці позиції», — додав він.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...