Уряд виділить 100 тисяч гривень кожній родині загиблих в м.Марганець

Кабінет Міністрів України виділить матеріальну допомогу у розмірі 100 тисяч гривень родинам, у яких є загиблі в результаті катастрофи на Дніпропетровщині.

Про це сказав голова уряду Микола Азаров у вступному слові на за розширеному засіданні Кабінету міністрів України, передав кореспондент ГолосUA.

За словами прем'єра, уряд сьогодні прийме постанову про виділення з резервного фонду коштисім”ям загиблих та постраждалих. “Кожній родині, у якій загиблі або постраждалі, ми виділимо по 100 тисяч гривень”, — заявив прем'єр-міністр.

Міністр транспорту перед початком засідання повідомив, що сьогодні урядом буде створена спеціальна комісія, яка займатиметься розслідуванням цієї катастрофи і буде прийняте рішення про притягнення до відповідальності винних у трагедії відповідно до результатів проведення слідства.

Як уже писав ГолосUA, сьогодні, 12 жовтня поблизу с. Максимівка Нікопольського району Дніпропетровської області на нерегульованому залізничному переїзді перегону Марганець – Нікополь (116 км. залізної дороги Кривий Ріг-Запоріжжя) сталося зіткнення маневрового локомотива з пасажирським автобусом “ЕТАЛОН” (попередньо перевозив близько 50 осіб). 

Читайте также по теме