ГолосUA
15:21 07/06/2010

Уряд виділив Львову 10 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків буревію

10 мільйонів гривень з резервного фонду Держбюджету виділив уряд під час позачергового засідання Львову та Львівській області на ліквідацію наслідків буревію, який пронісся 3 червня областю.

Про це сьогодні повідомив міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич під час брифінгу у Львові, передав кореспондент ГолосUA.

«10 мільйонів гривень вже виділено для Львова з тим, щоби компенсувати видатки на відбудову будівель, які були зруйновані під час буревію», — наголосив Н. Шуфрич.

Водночас, голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль наголосив, що цієї суми достатньо, аби ліквідувати всі наслідки буревію. Він також зазначив, що найбільше від стихії постраждало село Сокільники, відповідно основна сума виділених коштів піде саме на це село.

Нагадаємо, управління з питань НС Львівської ОДА оцінило збитки від грозового фронту, що пройшов над Львовом та кількома районами області 3 червня, у 13,5 млн. грн. При цьому вартість відновлювальних робіт складає 17,6 млн. гривень. Найбільшої шкоди зазнали м. Львів та с. Сокільники Пустомитівського району.

Л. Мицай />  

Читайте также по теме