ГолосUA
15:11 16/06/2010

Усередині фракції НУ-НС ведуться розмови про перехід в коаліцію — Доній

Усередині фракції НУ-НС ведуться розмови про можливість приєднання окремих депутатів або більшості фракції до коаліції з Партією регіонів.

Про це сказав народний депутат України від фракції НУ-НС Олесь Доній в інтерв’ю кореспонденту ГолосUA.

“Те, що усередині фракції НУ-НС ведуться розмови про можливість приєднання окремих депутатів або більшості фракції до коаліції з “регіонами” — це факт. І те, що у фракції досі не наважилися порушити питання про виключення відступників, означає, що керівництво фракції принаймні думає про таку можливість для себе особисто. Якщо б про це не думали, то вже давно люди, які вступили на індивідуальній основі у коаліцію з ПР, були б виключені. Якщо ні, то особисто у пана Мартиненка і, можливо, у його заступників така можливість допускається”, — наголосив він.

Депутат зазначив, що питанням залишається те, чи встоїть перед спокусою більшість депутатів фракції. “Зрозуміло, що може бути і тиск на бізнес, може бути спокушання грішми чи посадами. Та це певне випробування. Очевидно, що це наслідок проблеми якості депутатського корпусу. Україна повинна пройти через цей етап. Це урок для виборців, що треба уважніше ставитися до того, за кого голосують”, — підсумував він.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме