ГолосUA
15:50 08/09/2010

Усі школи, дитячі садочки та лікарні Львівщини готові до опалювального сезону

На 1 вересня у Львівській області до опалювального сезону підготовлені всі об’єкти соціального призначення – 1405 шкіл, 444 дитячі садочки та 178 лікарень.

Про це повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Євген Пастух, передала прес-служба відомства.

Загалом, Євген Пастух позитивно оцінив підготовку Львівщини до опалювального сезону. За його словами, на 1 вересня в області підготували 1257 котелень (95,4%), 1164,8 км теплових мереж (94,2%), 505 об’єктів водопостачання та водовідведення (96,6%), 297 одиниць спеціалізованої прибиральної техніки (95,%).

«Хід виконання завдань з підготовки до нового опалювального сезону перебуває на постійному контролі облдержадміністрації. У липні це питання розглядалося на черговій сесії обласної ради, – розповів заступник голови ОДА. – Крім цього, з 2 серпня запроваджено щотижневі селекторні наради з керівниками районів, під час яких обговорюються всі нагальні питання, серед яких підготовка господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період».

Євген Пастух також повідомив, що питання стану підготовки житлово-комунального господарства області до опалювального сезону внесено на розгляд колегії облдержадміністрації (запланована на 16 вересня) та сесії обласної ради, сесійне засідання якої відбудеться 8 вересня. />  

Читайте также по теме