ГолосUA
08:58 24/06/2010

В аеропорту «Бориспіль» зловили 67 нелегальних таксистів

Головавтотрансінспекція Мінтрансзвязку виявила та попередила діяльність 67 автоперевізників, що здійснювали нелегально перевезення пасажирів на таксі від ДП «Міжнародний Аеропорт «Бориспіль».

Про це повідомили у прес-службі Мінтрансзв’язку.

Такі результати рейдів –перевірок, що тривали протягом двох тижнів (з 9 по 23 червня) на під’їздах до термінальних комплексів ДП «Міжнародний Аеропорт «Бориспіль» в рамках підготовки транспортної інфраструктури до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року. />  

Варто зазначити, що у зазначений період інспектори Головавтотрансінспекції перевірили понад 130 автотранспортних засобів та виявили понад 80 порушень законодавства про автомобільний транспорт. Основним порушенням є здійснення перевезень пасажирів на таксі без оформлення відповідних документів — ліцензій та ліцензійних карток.
 

Всіх нелегальних таксистів будуть притягнуты до відповідальності згідно з законодавством України. Заходи по усуненню незаконних автоперевізників з території аеропорту «Бориспіль» проводитимуться регулярно.

 

Читайте также по теме