ГолосUA
08:20 08/07/2010

В Антимонопольному комітеті відбулися кадрові зміни

Кабінет Міністрів України ухвалив низку кадрових рішень щодо Антимонопольного комітету України.

Про це повідомила прес-служба АМКУ. />  

Зокрема, Уряд призначив заступника Голови Комітету – державного уповноваженого Миколу Лисицького на посаду першого заступника Голови Комітету – державного уповноваженого. Раніше цю посаду обіймав Олександр Мельниченко, якого Кабінет Міністрів звільнив 23 червня цього року за власним бажанням.

Крім того, Уряд призначив на посаду заступника Голови Комітету – державного уповноваженого Олену Чернелевську, яка до цього з 2004 року працювала державним уповноваженим Комітету.

Світлану Мороз, яка була заступником Голови Комітету – державним уповноваженим з 2004 року до березня 2010 року, призначено державним уповноваженим Комітету. На посаду державного уповноваженого Комітету також призначено Сергія Стефановського, який з 2004 року працював заступником Голови Комітету – державним уповноваженим.

Державного уповноваженого Комітету Юрія Головчанського, звільненого Урядом з посади за власним бажанням 30 червня цього року, призначено начальником Управління кадрового забезпечення та регіональної координації Комітету.

«Кадрові рішення націлені на посилення роботи органів Антимонопольного комітету, структуру якого ми повністю змінили, перейшовши від галузевого принципу побудови до функціонального», – зауважив з цього приводу Голова Комітету Олексій Костусєв.
 

 

Читайте также по теме