ГолосUA
15:04 12/05/2010

В БЮТ обурені тим, що прихильників Тимошенко не пускають на її мітинги

 В БЮТ обурені тим, що прихильників лідера опозиції Юлії Тимошенко міліція не пускає на її мітинги.

Про це заявив нардеп від БЮТ Володимир Бондаренко у коментарі кореспонденту ГолосUA, коментуючи нещодавну заяву міністра МВС, що опозицію треба виселити на околиці столиці.

"Це робилося свідомо. Людей просто не пускали на мітинг опозиції. Автобуси повертали назад" — наголосив він.

Депутат додав, що заходи української міліції нагадують московську практику. "Так, як діяла наша міліція під час мітингу опозиції, можуть діяти лише в Росії. Там теж всіх хапали то біля одного метро, то біля іншого" — зазначив він.

Політик також вважає, що міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову потрібно посилити роботу патрулів на околицях столиці. "Треба зайнятися ділом, а не відправляти туди опозицію" — підкреслив він. "Йому треба працювати більше не на Печерську, де на кожному кроці повно міліціонерів, а у тих районах, де живе переважна більшість простих киян".

Нагадаємо, напередодні Могильов заявив: "А взагалі я б виділив для мітингів яке-небудь велике поле на околиці Києва, де ніхто нікому не заважає. І там кричіть, скільки хочете, як в Гайд-парку в Лондоні. Туди прийдуть ті, кого цікавлять ваші ідеї, будете нарощувати прихильників, не перешкоджаючи життю інших".

О. Черненко />  

Читайте также по теме