ГолосUA
10:17 23/07/2010

В Дніпропетровському університеті пропонують постояти в черзі за 100 гривень

За те, щоб вистояти чергу для здачі документів до Дніпропетровського університету ім. Олеся Гончара, підприємливі доброзичливці беруть з абітурієнтів по 100 гривень за день.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомила менеджер проектів Всеукраїнської громадської організації "Комітет виборців України" Олена Куян.

За словами О. Куян, громадське об’єднання "Комітет виборців України" проводило моніторинг вступної кампанії у трьох вищих навчальних закладах Дніпропетровська — Дніпропетровському національному університеті ім. О. Гончара, Академії митної служби України та Дніпропетровському університеті економіки та права.

"За сім днів кампанії вже є перші результати спостережень: у ДНУ знайшлися підприємливі люди, які пропонують абітурієнтам за 100 гривень постояти замість них у черзі на здачу документів до приймальної комісії", — повідомила О. Куян.

У ці спекотні дні у чергах біля стін багатьох приймальних комісій із потрійною торговельною накруткою пропонують також морозиво, прохолодні напої та бутерброди.

Краще від інших, за оцінками експертів ВГО "Комітет виборців України", організували роботу приймальних комісій в Академії митної служби України: тут абітурієнтам не треба стояти у виснажливих чергах, натомість їм видають талон, де вказано дату й час подання документів.

За матеріалами: Укінформ />  

Читайте также по теме