ГолосUA
18:59 21/01/2010

В Харківській області проблем із фінансуванням ще немає — ОДА

У Харківській області відсутні проблеми із фінансуванням захищених статей бюджету.

Про це заявив заступник голови Харківської обласної державної організації Ігор Терехов в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA

“Проблем з фінансуванням пенсій та заробітної плати бюджетникам в нашій області немає. Пенсії виплачуються день в день. Поточна заборгованість по зарплатах погашається протягом місяця”, -запевнив він.

За словами високопосадовця, загальна потреба області у коштах для фінансування пенсій та грошової допомоги громадянам на січень склала 851,4 млн. гривень.

“Станом на 19 січня ми вже отримали 715,3 млн. гривень, що складає 84% від загальної суми. Решта коштів очікується згідно з календарним графіком надходжень”, — додав він.

Саме тому, на думку І.Терехова, ситуація в області перебуває під контролем і керівництво ОДА не бачить підстав для занепокоєння відносно будь-яких затримок із фінансуванням у майбутньому.

Нагадаємо, нещодавно в ЗМІ з’явилась інформація про затримку пенсій та заробітних плат, де екс-міністр праці та соціальної політики, нині депутат ПР Михайло Папієв заявив, що “головний масив проблем з невиплатами почнеться вже у лютому”.

А.Береза

 

Читайте также по теме