ГолосUA
06:54 08/11/2010

В Харкові необхідно провести перерахунок голосів на декількох виборчих дільницях — нардеп

 

Для врегулювання політичної ситуації в Харкові необхідно провести перерахунок голосів на декількох виборчих дільницях.

 

Про це сказав нардеп від БЮТ Володимир Філенко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

«Те, що діється сьогодні в Харкові – це повний безлад. Це приклад того, як влада «заломлює руки» опонентам, — зазначив він.

 

Водночас нардеп підкреслив, що перевага Геннадія Кернеса над Арсеном Аваковим менше, аніж на 1% — це політична поразка Партії регіонів у регіоні.

 

«Для команди Добкіна-Кернеса це повний провал. І вони це самі розуміють. Тому намагаються з останніх сил закріпитися ще хоч ненадовго», — зауважив він.

 

В. Філенко також додав, що його політсила вимагатиме до останнього перерахунку голосів на декількох виборчих дільницях, які ставлять результати волевиявлення під сумнів.

 

«І якщо тоді результати співпадуть із тими даними, що зафіксовані в протоколах, то про фальсифікації не можна буде говорити», — підкреслив нардеп.

 

Нагадаємо, Харківський міськвиборчком проголосував за постанову, якою визнає Геннадія Кернеса обраним 130 352 голосами міським головою. Різниця між Геннадієм Кернесом і Арсеном Аваковим становить 2 тис. 744 голосу або 0,61%. У той же час Окружний адміністративний суд Харкова прийняв до розгляду позов кандидата в мери Арсена Авакова. Він вимагає провести повторний підрахунок голосів виборів мера Харкова.

 

О. Черненко

Читайте также по теме