ГолосUA
15:45 03/08/2010

В Івано-Франківську подбають про осіб з обмеженими фізичними можливостями

Близько 100 пандусів буде влаштовано в багатоквартирних житлових будинках Івано-Франківська, в яких проживають мешканці-інваліди.

Про це повідомив кореспондент ГолосUA.

Це лише один із пунктів плану заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших мало мобільних груп населення на 2010-2015 роки, затвердженого депутатами Івано-Франківської міської ради.

Позачергово будуть влаштовані пандуси в міських закладах охорони здоров`я, бібліотеках, Муніципальному центрі дозвілля, Управлінні освіти і науки міськвиконкому та станції юних техніків.

Крім цього, об’єкти житлово-комунального господарства обладнають допоміжними засобами, зокрема, наочно-інформаційними, а також встановлять пішохідні переходи з пониженими бордюрами, спеціальні звукові світлофори та напрямні огородження.

На виконання затверджених заходів у місцевому бюджеті планується передбачити 1,5 млн. грн. Фінансування розпочнеться з 2011 року, а в поточному році заходи будуть здійснювати за рахунок розпорядників коштів.

А. Романюк

 

Читайте также по теме