ГолосUA
05:10 27/08/2010

В Києві пройде Всеукраїнський фестиваль морозива

В рамках проведення Благодійного дитячого книжкового ярмарку в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» пройде Всеукраїнський фестиваль морозива.   />  

27 – 28 серпня Український дім стане місцем збору любителів солодкого прохолодного продукту. Організатори фестивалю морозива, який відбувається протягом вже восьми років, обіцяють порадувати маленьких ласунчиків не лише смачними, а й веселими сюрпризами, іграми і конкурси, які будуть проводитися професійними волонтерами.
 

Всього буде представлено майже 40 різновидів солодких ласощів. Смачну і корисну продукцію презентуватимуть провідні українські фірми: Житомирський маслозавод – ТМ «Рудь», кіровоградська фірма «Ласка», дніпропетровська «Ласунка», фірма «Еліт» – ТМ «Ажур» та фірма «Дригало».  

У Києві фестиваль проводиться двічі на рік і приурочений до двох важливих подій: Дня захисту дітей та Дня знань. Крім столиці, аналогічні заходи відбуваються і в інших містах України: Луганську, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі.

І. Тимошенко
 

Читайте также по теме