В Києві виставили найкращі українські сувеніри

 

В Українському домі відкрилася Всеукраїнська виставка “Український сувенір”, яка представляє найкращі самобутні й оригінальні сувеніри та подарунки, вироблені в Україні.

 

Про це повідомив кореспондент ГолосUA.

 

“Приємно зазначити, що всі області України представляють на ній свої творчі здобутки, які ще раз доводять, якою багатою на талановитих та щирих людей є українська земля”, — сказав під час відкриття Всеукраїнської виставки сувенірної продукції заступник Керівника Державного управління справами Олександр Орда. Він також підкреслив, що проведення виставки “Український сувенір” стало доброю традицією, бо цього року вона проходить вже вп’яте.

 

Зі свого боку директор Національного центру ділового та культурного співробітництва “Українського дому” Оксана Гриценко зазначила, що всі представлені на виставці предмети є вражаючими й унікальними творами українського мистецтва. “А творчий доробок, представлений більш ніж 250 народними майстрами, є демонстрацією таланту українців і мистецьким надбанням всього народу України”, — наголосила директор “Українського дому”.

 

Під час виставки, за словами її організаторів, буде працювати спеціально створена експертна комісія, яка здійснюватиме відбір найкращих сувенірних виробів. “Не виключено, що найкращі роботи будуть вручатися під час проведення міждержавних протокольних заходів главам і членам офіційних іноземних делегацій від імені Президента України”, — повідомив О. Орда.

Читайте также по теме