ГолосUA
10:59 29/07/2009

В Києві вже не вистачає місця для вилучених гральних автоматів

Приміщення для зберігання конфіскованих гральних автоматів переповнені.

Про це сьогодні повідомив заступник начальника відділу управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУ МВС в м. Києві Кирило Маслов, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, столична міліція займається вилученням нелегальних гральних автоматів вже 3 роки, а за весь час було вилучено понад 2000 «одноруких бандитів». Проте, місця на складських приміщеннях вже не вистачає.

«Відповідно до домовленостей з адміністрацією (КМДА — ред.) ми відвантажували вилучене обладнання до комунального підприємства на Лепсе, 28. На жаль, на сьогодні ресурси по прийняттю та зберіганню обладнання вже закінчились. Тому, абсолютно невелика кількість автоматів, які ми мали б вилучили за ці декілька днів, вони залишились у власників, а це 15-20 автоматів у столиці», — сказав він.

Водночас, заступник голови Київської міської державної адміністрації Сергій Рудик запевнив, що проблема з приміщенням для вилучення гральних автоматів незабаром буде вирішена.

За словами С.Рудика, КМДА хоче отримати дозвіл на утилізацію вилучених автоматів, оскільки за весь час жоден із їхніх власників не з’явився для того, щоб їх повернути.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме