ГолосUA
13:30 27/01/2010

В КВУ заявляють, що їх не правильно зрозуміли: до третього туру навряд чи дійде

У Комітеті виборців України висловлюють занепокоєння не зовсім точною публікацією інтерв’ю голови правління КВУ Олександра Черненка інформаційною агенцією «Інтерфакс-Україна» щодо можливості третього туру виборів.

Про це йдеться в повідомленні КВУ.

«У тій частині інтерв‘ю, де йшлося про ймовірність так званого «третього туру», Олександр Черненко висловив сподівання, що «до третього туру не дійде», однак в кінцевому варіанті інтерв’ю частка «не» просто випала. Очевидно, це було зумовлене тим, що розмова з журналістом відбувалася у телефонному режимі, відтак непорозуміння могло бути спричинене технічними причинами», — йдеться в повідомленні.

КВУ наголошує, що не має жодних претензій до інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна», оскільки «сталося прикре непорозуміння, зумовлене об’єктивними обставинами».

Нагадаємо, в першому варіанті цитата з посиланням на голову КВУ виглядала так: «Думаю, що до третього туру дійде, тому що буде патова ситуація, коли точно ніхто не знатиме, хто все-таки виграв вибори, і врешті-решт це продовжуватиметься декілька тижнів, поки не буде якогось, швидше, політичного рішення про вихід із ситуації, ніж правового», — сказав Черненко.

 

Читайте также по теме