ГолосUA
09:28 28/12/2010

В маєтку Добкіна на Харківщині сталась пожежа

/>

 

У суботу в харківському Лісопарку горів маєток, який пов’язують з головою облдержадміністрації Михайлом Добкіним.

 

Пресу до місця подій не пускали не тільки у день пожежі, але і в неділю, і в понеділок.

Як повідомило джерело в силових структурах, горів новий маєток, який, як стверджують місцеві жителі, належить М. Добкіну.

На ліквідацію вогню, за словами очевидців, прибуло кілька десятків пожежних бригад.

За офіційною версією Міністерства надзвичайних ситуацій, на вулиці Батумський горів не «будинок Добкіна», а купа будівельного сміття.

Помічник начальника Головного управління МНС в Харківській області Ігор Лупандін заявив, що пожежі в ранкових зведеннях не було зовсім.

Згідно з фото, які потрапили до одного з видань, в будинку згоріла частина перекриттів, в деяких місцях дах обвалився, десяток робочих латають покрівлю.

«Всі, хто живе в районі бази «Темп», асоціюють новенький будинок з ім’ям губернатора. За словами місцевих жителів, Михайло Маркович збирався з сім’єю зустріти тут Новий рік, вже були завезені меблі, залишалися тільки роботи на прибудинковій території», — йдеться у виданні.

За інформацією деяких інтернет-користувачів, на місце пожежі відразу прибули губернатор Михайло Добкін і мер міста Геннадій Кернес. Вони власноруч витягали з будинку речі, в цей час робітники виносили дорогі меблі з палаючого будинку. На фото, видно, що «хатинка»постраждала не дуже: дах зможуть швидко відновити.

Зараз губернатор області живе з дружиною і двома дочками в селі Артюхівка Зміївського району, де будинок набагато скромніше, ніж особняк на Батумській. «Михайло Маркович орендує будинок в нашому районі, де живе зі своєю сім’єю», — підтвердив глава Зміївського району Євген Мураєв.

За матеріалами: Главное, ТСН.ua


 

Читайте также по теме