ГолосUA
15:56 17/01/2009

В Одесі публічно спалили портрет Путіна

Активісти партії «Українська національна асамблея» (УНА) провели акцію протесту проти політики прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна біля Генерального консульства Російської Федерації в Одесі, повідомив «Репортер» з посиланням на керівника міської організації партії УНА Богдана Осинського.

«Наша мета — підтримати братський російський народ у боротьбі з антинародним режимом Путіна», — заявив Богдан Осинський.

Він також підкреслив, що таким чином вони підтримали протести у Хабаровську, Владивостоці, на Далекому Сході, де почалися антипутінські виступи.

«Незгодні з підвищенням тарифів на ввіз іномарок, почали протестувати жителі Владивостока. Адже вони живуть за рахунок ввозу японських іномарок. Потім це переросло в антипутінські виступи. Ми їх підтримуємо, виступаємо за свободу російського народу», — сказав Б. Осетинський.

Учасники мітингу відмітили повну відсутність свободи слова у Росії і виступили проти нагнітання антиукраїнської істерії.

Кількість демонстрантів не перевищила десяти осіб. Але організатор мітингу заявив, що цього і не вимагалось, оскільки «для виступу достатньо 5-10 осіб». Організатори мітингу публічно спалили портрет Володимира Путіна.

 

Читайте также по теме