ГолосUA
17:58 22/06/2009

В Одесі затримали грабіжників Ощадбанку

Співробітники міліції затримали 3 підозрюваних у скоєнні пограбування відділення державного банку Ощадного в Одесі 10 червня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеської області. />  

Затримані є мешканцями Одеси, у віці від 20 до 24 років. Вони повідомили, що готувалися до пограбування ретельно, заздалегідь розподіливши між собою обов’язки. Так, двоє з них безпосередньо здійснювали пограбування в приміщенні, а третій у цей момент знаходився на вулиці для підстраховування і спостереження. 

Після пограбування, вони сховалися в найближчих дворах, де викинули до сміттєвого баку маску і пістолет. За словами затриманих, вкрадені гроші вони розділили у одного з них удома, після чого прогуляли їх ввечері в гідропарку "Лузанівка", відзначивши подію.

Співробітники МВС також з’ясували, що затримані причетні до нападу на зал гральних автоматів. 
Міліція порушила кримінальну справу за частиною 2 статті 187 Кримінального Кодексу (розбій, здійснений за попередньою змовою групою осіб). Затримані перевіряються на причетність до інших аналогічних злочинів.

Нагадаємо, 10 червня невідомі пограбували відділення державного банку Ощадного в Суворовському районі Одеси, на проспекті Добровольського, 77А.

Злочинці увірвалися до приміщення, погрожували співробітникам банку предметом, схожим на пістолет. Щоб забрати гроші, розбили скло, що відокремлює операційний зал від кас. Викрадено 2,3 тис. гривень.

 

Читайте также по теме